Ion Nedef

Am o experienţă de peste 20 de ani în domeniul contabilităţii şi fiscalităţii şi de peste 15 ani în domeniul auditului financiar. Această experienţă am dobândit-o prin intermediul societăţii Audit Expert, al cărui fondator sunt din anul 1996. Aici am învăţat să fiu responsabil de coordonarea echipei pentru efectuarea tuturor lucrărilor legate de contabilitate şi fiscalitate, începând cu ţinerea contabilităţii primare, analize şi raportări, activităţi fiscale diverse, precum şi îndeplinirea la termen a obligaţiilor clienţilor faţă de bugetul statului în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare.

 

Speţele cu care m-am confruntat de-a lungul anilor m-au ajutat să am o viziune amplă asupra nevoilor clienţilor noştri şi m-au determinat să mă specializez în domeniul fiscal. Noţiunile mele de contabilitate, economie, audit, expertiză, alături de nivelul avansat de cunoaştere a legislaţiei fiscale mă recomandă pentru un loc în echipa Universul Fiscal.

Audit Expert, al cărui fondator sunt, este o companie membră CECCAR, CAFR şi CCF ce oferă servicii de contabilitate, servicii de consultanţă financiar-contabilă şi fiscală, audit, analize si expertize. Serviciile oferite de noi sunt asigurate de o echipă tânără, dinamică, de profesionişti bine pregătiţi în domeniul financiar-contabil şi fiscal.

Echipa noastră este formată din:

• 5 experţi contabili;
• 2 auditori financiari;
• 2 consultanţi fiscali;
• 2 contabili juniori;
• 1 specialist personal, resurse umane şi salarizare;
• 1 specialist operaţiuni Registrul Comerţului.

Colectivul nostru este preocupat în permanenţă de perfecţionarea cunoştinţelor şi actualizarea informaţiilor în domeniul financiar-contabil şi fiscal, obiectivul principal fiind să oferim clienţilor cele mai bune servicii în domeniu.

Situaţiile contabile şi financiare întocmite de către specialiştii noştri se elaborează în strictă concordanţă cu standardele în materie. Acurateţea acestor situaţii oferă siguranţă şi un bun control al cheltuielilor şi veniturilor societăţilor cărora le prestăm servicii.

Calităţile echipei:

• Din anul 1996, echipa noastră se dedică pentru satisfacerea nevoilor clienţilor, cu scopul maximizarii profitului şi minimizării impozitelor şi taxelor către stat, cu respectarea legislaţiei în vigoare.

• De fiecare dată când este nevoie, specialiştii noştri oferă consultanţă atât la sediul Audit Expert, cât şi la sediul clientului, telefonic sau prin e-mail.

• Rezolvarea problemelor la Administraţia Financiară, ITM, Registrul Comerţului sau la alte instituţii ale statului nu mai este o grijă permanentă a clienţilor noştri, de aceasta ne ocupăm noi.

• Orice schimb de informaţii cu clienţii noştri rămâne confidenţial.