Login
Inregistrare
Recuperare parola
In caz ca ai uitat parola, introdu in campul de mai jos adresa de email si se va trimite un email cu link pentru resetarea parolei.
Abonare newsletter zilnic!
Program de lucru 12 cu 24, 12 cu 48
Ioana – Camelia Vișan
Valabil la 14 Noiembrie 2018
Situatie de fapt:
Angajatii unui fast food cu program non-stop doresc sa lucreze in ture de zi si ture de noapte respectand urmatorul program:
– 12 ore tura de noapte
– 24 de ore libere
– 12 ore tura de noapte
– 48 de ore libere
Intrebare:
Este corect acest program de lucru?
Cum se trateaza acest program de lucru din punct de vedere al pontajului, al orelor suplimentare si al turelor care se lucreaza in timpul week-end-ului?
Raspuns partial - Testează gratuit timp de 7 zile!
1. Programul de lucru este corect si legal.
2. Din punct de vedere al pontajului, angajatii vor fi trecuti exact asa cum lucreaza cu precizarea ca acest pro
Înregistrează-te pentru răspunsul complet
● Alerte Fiscale scrise si video!
● Consultant AI disponibil 24 din 24
● Acces Reviste Bența – Prietenii Fiscalitatii si P. Contabilitatii –
● Acces la baza de date de spețe din toate domeniile de activitate
● Răspundem la orice speță din domeniile fiscalitate, contabilitate și resurse umane
● Dăm răspunsuri personalizate pentru fiecare situație în parte
● Interpretam legislația în așa fel încât să fie pe înțelesul tuturor
● Ai siguranță în relația cu autoritățile
● Te asiguri ca ești în legalitate
Articol scris de catre Ioana – Camelia Vișan, in data de 14 Noiembrie 2018.
Avand la baza studii juridice si o specializare in fiscalitate, practic o abordare a spetelor din doua puncte de vedere, fapt ce imi permite o intelegere mai buna in special in cazul spetelor complexe care nu necesita doar cunostinte in domeniul fiscalitatii.
In decursul ultimilor 8 ani am avut ocazia sa particip la diferite cursuri si seminarii sustinute de specialisti recunoscuti in domeniul fiscalitatii, ajungand astazi sa pot rezolva o gama variata de spete si sa pot raspunde cu promptitudine la intrebarile clientilor.