Loading...

Valentina Saygo

Valentina Saygo

Sunt un om fericit, caruia ii place sa se minuneze de lumea in care traieste. Viata mea e simpla, dar plina de iubire si de frumos, asa ca m-am hotarat sa imi strig fericirea in univers. Am o profesie frumoasa dar greu inteleasa, asa ca am ales sa traduc din romana in romana contabilitatea noastra cea de toate zilele. Sunt momente in care nu am stare, asa ca mi-am suflecat manecile si am ales sa schimb lumea, lumea din jurul meu. Valentina Saygo, expert contabil, consultant fiscal, antreprenor, manager, colega, prietena, femeie. Atat.

Valorile Ask for Accounting

Ceea ce ne defineste activitatea este Respectul atat fata de client cat si fata de colaboratori, Responsabilitatea pe care ne-o asumam pentru fiecare decizie sau sfat, Integritatea intentiilor si actiunilor nostre si Pasiunea pentru munca depusa de oameni, pentru oameni.

Viziunea Ask for Accounting

Ceea ce ne dorim este ridicarea serviciilor de contabilitate la rang de consultanta. Ask for Accounting este un partener dedicat si implicat ce participa activ in lupta pentru succes a clientilor sai, depasind astfel nivelul unui simplu prestator de servicii.

Misiunea Ask for Accounting

Misiunea noastra este sa oferim clientilor sprijinul necesar in luarea deciziilor esentiale pentru dezvoltarea afacerii lor. Succesul lor devine astfel masura calitatii si profesionalismului serviciilor Ask for Accounting.

logo-ask-for-accounting

Articole postate de Valentina Saygo

Top