fbpx

Termeni si conditii generale

 

WWW.UNIVERSULFISCAL.RO reprezinta adresa electornica a unei platforme virtuale cuprinzand o baza de date cu articole, intrebari si raspunsuri din domeniul fiscalitatii.

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.Universulfiscal.ro, denumit in continuare Universulfiscal.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti  Universulfiscal.ro si sa nu mai accesati aceasta platforma. Orice accesare a platformei Universulfiscal.ro va fi considerata, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

Universulfiscal.ro este administrat de SC Excelform SRL cu sediul in Bucuresti, str. Leaota nr. 6, sector 6, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/12931/2013, CUI 32372576, capital social 1000 RON

1. Continutul ro

Continutul si informatiile prezentate pe platforma Universulfiscal.ro au caracter pur informativ, in nici un caz platforma Universulfiscal.ro nu reprezinta opinia oficiala a autoritatilor romane.

2. Politica de retragere

Conform OUG 34/2014, termenul de retragere (retur) este de 14 zile CALENDARISTICE de la data incheiereii contractului, respectiv data la care vi s-a permis accesul pe Universulfiscal.ro. Termenul incepe sa curga de la data la care accesul este posibil chiar daca Utilizatorul nu acceseaza efectiv platforma.

Banii vor fi returnati in maxim 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere.

Pentru a demara procedura de retragere va rugam folositi sa ne transmiteti solicitarea dumneavoastra prin e-mail la adresa [email protected]

Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

3. Inregistrare

Pentru a va putea inregistra pe Universulfiscal.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra aici.

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la platforma, pe perioada determinata sau nedeterminata.

4. Pret si modalitati de plata

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe platforma la momentul achizitiei. Lista actualizata de preturi pentru inregistrarea pe Universulfiscal.ro, cat si beneficiile acestora, o gasiti aici. Plata produselor se efectueaza prin transfer bancar sau card prin procesatorul de plati Netopia.

Orice intrebare noua postata in sectiunea “Adauga un comentariu” se va contoriza drept o noua intrebare si se va retine un credit din cele aferente abonamentului dvs. In situatia in care sunt postate mai multe intrebari se va retine un numar de credite egal cu intrebarile adresate.

Abonamentele au o perioada limitata de valabilitate. Dupa aceasta perioada daca nu se efectueaza prelungirea abonamentului accesul la platforma va fi restrictionat. Abonamentele de consultanta care includ un anumit numar de intrebari au de asemenea o perioada limitata de valabilitate. La expirarea perioadei, accesul va fi restrictionat, iar numarul de intrebari ramanse nefolosite va fi resetat automat la 0 (zero). Intrebarile nefolosite, nu se raporteaza la prelungirea abonamentul!

Accesul la serviciile platite nu va fi permis decât după momentul la care se confirmă transferul de bani in contul SC Excelform SRL.  Universulfiscal.ro nu va solicita niciodata abonaților săi plata unor servicii deja prestate. Nu poate sa existe nici o situație in care dumneavoastră să folosiți întâi un serviciu Universulfiscal.ro si apoi să fiți obligați la plata unor sume de bani. Orice astfel de cerere din partea unor persoane care spun că acționează in numele Universulfiscal.ro nu are nici o legatură cu SC Excelform SRL sau cu echipa Universulfiscal.ro, si va trebui tratata ca atare. Va rugam sa ne notificați dacă primiți astfel de solicitări pe adresa de e-mail [email protected]

In situația în care abonamentul dumneavoastră este activ și aveți o întârziere de plată mai mare de 15 zile, ne rezervăm dreptul să suspendăm abonamentul până la clarificarea situației financiare.

In situația in care accesul dvs. la Universulfiscal.ro este intrerupt din cauza acțiunilor Universulfiscal.ro, veți primi înapoi suma de bani reprezentând partea din abonament rămasă neutilizata pe parcursul perioadei pentru care s-a realizat abonarea. In nici o situație, Universulfiscal.ro nu poate fi obligat la plata unor sume de bani care sa depășească in cuantum valoarea abonamentului si a taxelor de transfer a abonamentului in contul SC Excelform SRL.

5. Drepturi de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului Universulfiscal.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. EXCELFORM S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe platforma Universulfiscal.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail [email protected].

 6. Utilizarea continutului universulfiscal.ro

Puteti copia si printa continutul Universulfiscal.ro doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Cu expectia situatiei mentionate, continutul Universulfiscal.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari fara acordul scris al reprezentantilor SC Excelform SRL. Puteti solicita acest acord la adresa de e-mail [email protected]

Actiunile urmatoare nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise:

a) reproducerea sau stocarea Continutului Universulfiscal.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
b) modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului Universulfiscal.ro,
c) indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al SC Excelform SRL asupra Continutului Universulfiscal.ro.

7. Schimbari ale siteului

Universulfiscal.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, Universulfiscal.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut, cu respectarea prevederilor art. 4 din prezentul document.

8. Inregistrare, parole si responsabilitati

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Universulfiscal.ro sau SC Excelform SRL nu va vor cere niciodata parola in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru. Va rugam sa ne comunicati daca primiti astfel de solicitari la adresa de e-mail [email protected]

9. Responsabilitati privind produsele

Utilizatorul declara in mod expres ca intelege si este de acord cu urmatoarele afirmatii:

1. Utilizarea serviciului se face pe propria raspundere. Universulfiscal.ro sau Excelform Srl nu pot fi responsabile pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea platformei sau a site-urilor web in legatura cu acesta.

2. Excelform SRL nu poate oferi garantia ca:

                    a.  platforma va indeplini toate cerintele dumneavoastra;
                    b. platforma va fi disponibila sau functionala 24 de ore din 24;
                    c. orice eroare de program sau disfunctionalitate va fi remediata;

Informatiile furnizate prin intermediul platformei Universulfiscal.ro reprezinta opinia profesionala a unor specialisti cu experienta fiind totusi subiectiva si depinzand in anumite situatii de interpretarea legislatiei. Universulfiscal.ro nu poate garanta ca in toate situatiile interpretarea autoritatilor va corespunde intocmai interpretarii specialistilor, colaboratori ai Universulfiscal.ro:

1. Universulfiscal.ro nu este responsabil pentru nicio pierdere ocazionata vreunei persoane fizice sau juridice care actioneaza sau se abtine de la actiuni ca urmare a citirii informatiilor publicate in aceasta platforma.

2. Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de catre Utilizator de la Excelform Srl prin intermediul platformei, nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in Conditiile de Utilizare.

3. Excelform SRL, precum si oricare dintre angajatii sai, nu isi asuma nici o raspundere privind:

– pierderi de natura economica inclusiv dar nelimitativ, pierderea de venituri, de profituri, de contracte, de folosinta, de oportunitate, de afacere sau a unor economii anticipate;
– pierderea de fond de comert, atingeri aduse dreptului la imagine sau la reputatie;
– pierderi sau daune speciale sau incidentale, directe sau indirecte, suferite sau realizate in legatura cu utilizarea platformei www.universulfical.ro

10. Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si SC Excelform SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre SC Excelform SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

11. Forta Majora

SC Excelform SRL, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre Universulfiscal.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de platforma Universulfiscal.ro, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Universulfiscal.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele it, erorile de operare, greva, etc.

12. Dispozitii finale

Este interzis accesul programatic de orice fel pe site-ul Universulfiscal.ro

Încălcarea acestei dispoziții conduce la suspendarea imediată a oricărei întelegeri contractuale și suspendarea accesului în site

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

SC Excelform SRL si rezerva dreptul, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, Universulfiscal.ro va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului, a comentariului schimbarilor intervenite. Accesul in site si folosirea platformei Universulfiscal.ro dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de Universulfiscal.ro pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea de servicii de pe site-ul  Universulfiscal.ro

Top