fbpx

Reviste Benta

Prietenii Contabilitatii

Prietenii Contabilitatii este o revista electronica de contabilitate, cu aparitie saptamanala. Aceasta este editata pe trei nivele de dificultate si este adresata tuturor celor ce lucreaza in domeniul financiar – contabil. Sub acelasi nume regasim trei publicatii cu un continut diferit, pe mai multe nivele de dificultate:

Prietenii Contabilitatii - Bazele contabilitatii

Publicatie electronica adresata persoanelor debutante si in primii ani de activitate in domeniul financiar contabil. Este o publicatie cu primele conturi si monografii contabile si debut in calcul de taxe, depunere de declaratii.

Prietenii Contabilitatii - Mediu executiv

Publicatie electronica adresata persoanelor cu pregatire de executie in operarea si pregatirea situatiilor financiare, depunerea de declaratii. Persoane ce deja au efectuat inchideri de luna si depuneri de declaratii sau intocmiri de situatii financiare anuale.

Prietenii Contabilitatii - Senior expert  

Publicatie electronica care se adreseaza persoanelor cu pregatire de nivel ridicat in intocmirea situatiilor financiar – contabile, calcul impozite, depunere declaratii. Aceasta revista se adreseaza celor ce trebuie sa gaseasca si sa implementeze solutii la situatii concrete din contabilitate, persoane ce conduc contabilitatea si reprezinta contribuabilul in fata inspectiilor de specialitate.

Prietenii Fiscalitatii

Revista Prietenii Fiscalitatii este o publicatie electronica, editata in fiecare zi de luni. Aceasta se adreseaza tuturor celor care lucreaza in domeniul financiar – contabil si doresc sa devina foarte buni in domeniu fiscal. Structura revistei este astfel abordata incat sa fie utila tuturor celor ce sunt angrenati in departamentul financiar contabil al unei societati comerciale sau conduc contabilitatea unor persoane ce desfasoara profesii libere.

Chiar daca se incadreaza in categoria unor revise de contabilitate, in primele capitole regasim subiecte de optimizare fiscala intalnite in mod curent in activitatea unui operator economic, dar obligatoriu de cunoscut, iar prin parcurgerea capitolelor urmatoare cititorul observa o ridicare a nivelului de exigenta profesionala. In capitolele urmatoare identificam subiecte de praxis fiscal, de dificultate ridicata, regasita in practica contabila.

Top