Prietenii Fiscalitatii nr. 40

Articol scris in data de: 04 Octombrie 2021

In numarul de astazi se remarca tratamentul fiscal al venitului obținut de o persoană fizică prin vânzarea unei mase lemnoase pe picior, realizarea unei activitati salariate pe teritoriul Romaniei in favoarea unui angajator strain, o foarte recenta hotarare a Curtii Eurpene de Justitie pentru o speta nereglementata in legislatia nationala – TVA la marja de profit pentru livrarea de terenuri, dar si alte articole interesante.

Acces limitat. Testează gratuit timp de 7 zile!

Pentru a vizualiza revista trebuie sa aveți un cont activ pe platforma. Creați un cont pentru a testa gratuit timp de 7 zile sau folosiți butonul “Loghează-te acum” dacă aveți un cont creat!

Distribuie pagina
Bența Adrian

Articol scris de catre Bența Adrian, in data de 04/10/2021.

Adrian Bența este consultant fiscal și auditor financiar. Are o experiență profesională de peste 15 ani în contabilitatea și fiscalitatea românească și internațională. Este auditor pentru fonduri europene, este autorizat ca expert fiscal în litigii cu autoritatea fiscală. Autor și coautor de cărți și tratate de fiscalitate și contabilitate, Adrian Bența este lector al unui curs de fiscalitate, lector al unui curs pentru pregătirea examenului de consultant fiscal organizat de o entitate autorizată. Fondator al revistelor de specialitate Prietenii Contabilităţii și Prietenii Fiscalităţii.

Vezi toate articolele scrise de Bența Adrian

Prietenii Fiscalitatii nr. 40

Articol scris in data de: 2021-10-04 18:09:53

Autor: Bența Adrian

In numarul de astazi se remarca tratamentul fiscal al venitului obținut de o persoană fizică prin vânzarea unei mase lemnoase pe picior, realizarea unei activitati salariate pe teritoriul Romaniei in favoarea unui angajator strain, o foarte recenta hotarare a Curtii Eurpene de Justitie pentru o speta nereglementata in legislatia nationala - TVA la marja de profit pentru livrarea de terenuri, dar si alte articole interesante.
  • Categorii spețe

  • Afișare alerte fiscale

  • Afisare postari blog

  • Sortează după