drd. FLAVIUS JAKUBOWICZ

JASILL este partenerul dumneavoastra strategic in dezvoltarea afacerii, oferind o gama larga de servicii de consultanta, pentru directii ca si management, cultura organizationala, consultant, personal de specialitate – experti.

 

Experienta noastra ne da posibilitatea sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii si recomandari, care vor naste cele mai ingenioase solutii pentru companie.

Solutiile si serviciile noastre va sunt livrate la cele mai inalte standard prin intermediul consultantilor nostrii experti cat si prin acordurilor de colaborare cu partenerii nostri de proiecte.                                                  

 “Aducem ideile la realitate si le punem sa lucreze impreuna”

JASILL ofera servicii de consultanta fiscala si contabilitate, juridic, resurse umane si administrare de personal. Misiunea si munca noastra este terminate, atunci cand clientii nostril sunt multumiti de rezultate.

Din cadrul poiectelor noastre, ies intotdeauna cele mai bune solutii si oportunitati de dezvoltare a afacerii, menita sa aduca crestere si investitii solide in ceea ce credem cu totii.

Promisiunea noastra este, de a oferi intotdeauna clientilor nostri, exact ceea ce-si doresc, transpus intr-un plan practic, implementabil si realizabil.

Articole postate de drd. FLAVIUS JAKUBOWICZ