Email

office@universulfiscal.ro

 

Contract de prestari servicii pentru curatarea pasunilor

Situatie de fapt:

Un composesorat detine o pasune. Pasunea este curatata in fiecare an manual de catre membrii composesori. Actiunea de curatare a pasunilor se face primavara si toamna, iar oameni nu au un program fix.  Fiecare persoana isi face programul liber, sunt platiti in functie de suprafata curatata.

Unele persoane isi fac treaba intr-o saptamana, altele intr-o luna, depinde de cat este de complexa curatarea necesara (musuroaie, tufe de spini etc.) si de cat este de dificil terenul, avand in vedere ca este o zona deluroasa si abrupta iar utilajele nu pot face fata.

Intrebare:

Cu persoanele care presteaza serviciile de curatare a pasunilor se pot incheia contracte de prestari servicii, activitatea fiind ocazionala?

Raspuns partial

Consideram ca in situatia expusa, se pot incheia contracte de prestari servicii cu persoanele fizice, avand in vedere caracterul ocazional al activitatii. Aceste venituri vor fi co

Înregistrează-te pentru răspunsul complet

● Testeza gratuit timp de 7 zile!
● Răspundem la orice speță din domeniile fiscalitate, contabilitate și resurse umane
● Acces la baza de date de spețe din toate domeniile de activitate
● Dăm răspunsuri personalizate pentru fiecare situație în parte
● Interpretam legislația în așa fel încât să fie pe întelesul tuturor
● Ai siguranta in relatia cu autoritatile
● Te asiguri ca esti in legalitate

Distribuie pagina
Andrei Clisu

Articol scris de catre Andrei Clisu, in data de December 3, 2018.

Imi place sa lucrez cu oamenii si sa fiu inconjurat de ei. Din aceste considerente am ales drumul pe care am pornit acum mai bine de 10 ani de zile, cel de Inspector Resurse Umane si expert salarizare. Sunt o persoana care mereu a cautat calea de mijloc dintre angajator si angajat, astfel incat toti cei implicati in rapoarte de munca/salarizare sa beneficieze de cea mai buna consultanta in domeniu, si nu numai.

Vezi toate articolele scrise de Andrei Clisu