Decontarea cheltuielilor de catre Consiliul Judetean

Articol publicat in data de: 04 Mai 2018
Categorii: Obligatiile persoanelor juridice , ONG
 

Situatie de fapt:

Un ONG prevede in Regulamentul de Ordine Interioara un anumit cuantum maxim al cheltuielilor care pot fi facute pentru deplasarea reprezentantilor sai in alte localitati.

Societatea incheie un acord de cooperare cu Consiliul Judetean pentru realizarea unor activitati de interes public. Conform acordului, reprezentantii ONG se vor deplasa in alte localitati iar cheltuielile ocazionate de aceste deplasari vor fi decontate de Consiliul Judetean pe baza documentelor justificative.

Cuantumul cheltuielilor prevazute de Regulamentul Intern al ONG-ului este mai mare decat cel prevazut de Hotararea Consiliului Judetean.

Intrebare:

Decontarea cheltuielilor ocazionate de deplasarea in afara localitatilor se va face in cuantumul maxim prevazut de Regulamentul Intern al ONG-ului sau in cel prevazut de Hotararea Consiliului Judetean?

Raspuns partial - Testează gratuit timp de 7 zile!

Regulamentul de ordine interioara este un document care reglementeaza obligatiile si drepturile angajatilor si ale angajatorului in relatiile dintre acestia precum

Înregistrează-te pentru răspunsul complet

● Alerte Fiscale
● Acces Reviste Bența – Prietenii Fiscalitatii si P. Contabilitatii –
● Acces la baza de date de spețe din toate domeniile de activitate
● Răspundem la orice speță din domeniile fiscalitate, contabilitate și resurse umane
● Dăm răspunsuri personalizate pentru fiecare situație în parte
● Interpretam legislația în așa fel încât să fie pe înțelesul tuturor
● Ai siguranță în relația cu autoritățile
● Te asiguri ca ești în legalitate

Distribuie pagina
Ioana – Camelia Predescu

Articol scris de catre Ioana – Camelia Predescu, in data de 04/05/2018.

Avand la baza studii juridice si o specializare in fiscalitate, practic o abordare a spetelor din doua puncte de vedere, fapt ce imi permite o intelegere mai buna in special in cazul spetelor complexe care nu necesita doar cunostinte in domeniul fiscalitatii. In decursul ultimilor 3 ani am avut ocazia sa particip la diferite cursuri si seminarii sustinute de specialisti recunoscuti in domeniul fiscalitatii, ajungand astazi sa pot rezolva o gama variata de spete si sa pot raspunde cu promptitudine la intrebarile clientilor.

Vezi toate articolele scrise de Ioana – Camelia Predescu