Prestare de servicii catre persoana impozabila din UK. Tratament TVA

Articol publicat in data de: 19 Februarie 2021
Categorii: TVA
 

Situatia de fapt:

Avem un contract de consultanta externa pentru 4 luni. Partenerul nostru de contract este o firma din Marea Britanie, iar clientul final pentru care vom presta misiunea de consultanta este un grup de firme din Cehia, cu reprezentanta inclusiv in Romania, iar munca prestata este considerata remote.

Noi vom emite cate o factura in fiecare luna catre firma din Marea Britanie, care la randul sau are contract cu firma din Cehia.

Intrebare:

In vederea emiterii facturii catre firma din Marea Britanie, ce tratament fiscal are TVA-ul, cum emitem factura legat de TVA?

Raspuns partial - Testează gratuit timp de 7 zile!

Conform documentului emis de Comisia Europeana ,,RETRAGEREA REGATULUI UNIT ȘI NORMELE UE ÎN DOMENIUL TAXEI PE VALOAREA ADĂUGATĂ (TVA) PENTRU SERVICII,,, se prevad urmatoarele reguli pentru stab

Înregistrează-te pentru răspunsul complet

● Alerte Fiscale
● Acces la baza de date de spețe din toate domeniile de activitate
● Răspundem la orice speță din domeniile fiscalitate, contabilitate și resurse umane
● Dăm răspunsuri personalizate pentru fiecare situație în parte
● Interpretam legislația în așa fel încât să fie pe înțelesul tuturor
● Ai siguranță în relația cu autoritățile
● Te asiguri ca ești în legalitate

Distribuie pagina
ADINA VLAICU

Articol scris de catre ADINA VLAICU, in data de 19/02/2021.

Consultant fiscal, membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania, cu o experienta in domeniul financiar de peste 15 ani, perioada in care am incercat sa gasesc solutii si raspunsuri la provocarile zilnice din domeniul economic, cu o atitudine proactiva si constienta de faptul ca numai o informare corecta si la timp iti poate asigura in societatea dinamica, contemporana noua, garantia reusitei care se defineste economic prin trei termeni: castig, venit sau profit.

Vezi toate articolele scrise de ADINA VLAICU