Salariul minim si facilitati in agricultura, fara indeplinirea conditiilor specifice

Articol publicat in data de: 11 Iulie 2022
Categorii: Resurse Umane
 

Situatie de fapt:

O societate comerciala are activitate principala cresterea animalelor cod caen 4623, si mai are activtate la sediu codurile caen urmatoare: cultivarea cerealelor (0111) si cresterea animalelor (0141..0149). Emite facturi doar de vanzare animale. Animalele sunt cumparate azi si vandute imediat sau sunt tinute si cate 1 luna- 2 luni sau mai mult apoi revandute. In patrimoniul societatii exista si un teren extravilan pe care se seamana anual lucerna/furaje pentru animale, acestea nu se revind sunt folosite doar pentru consum propriu.

Intrebare:

Are obligatia incadrarii salariatilor la salariul de 3000 lei/luna dar pentru ca obtine cifra de afaceri doar din comert nu poate aplica facilitatile?

Raspuns partial - Testează gratuit timp de 7 zile!

Conform legislatiei in vigoare, angajatorii  care desfasoara activitati in sectorul agricol si in industria alimentara, potrivit Codurilor CAEN 01 – agricultura,

Înregistrează-te pentru răspunsul complet

● Alerte Fiscale
● Acces Reviste Bența – Prietenii Fiscalitatii si P. Contabilitatii –
● Acces la baza de date de spețe din toate domeniile de activitate
● Răspundem la orice speță din domeniile fiscalitate, contabilitate și resurse umane
● Dăm răspunsuri personalizate pentru fiecare situație în parte
● Interpretam legislația în așa fel încât să fie pe înțelesul tuturor
● Ai siguranță în relația cu autoritățile
● Te asiguri ca ești în legalitate

Distribuie pagina
Ioana – Camelia Predescu

Articol scris de catre Ioana – Camelia Predescu, in data de 11/07/2022.

Avand la baza studii juridice si o specializare in fiscalitate, practic o abordare a spetelor din doua puncte de vedere, fapt ce imi permite o intelegere mai buna in special in cazul spetelor complexe care nu necesita doar cunostinte in domeniul fiscalitatii. In decursul ultimilor 3 ani am avut ocazia sa particip la diferite cursuri si seminarii sustinute de specialisti recunoscuti in domeniul fiscalitatii, ajungand astazi sa pot rezolva o gama variata de spete si sa pot raspunde cu promptitudine la intrebarile clientilor.

Vezi toate articolele scrise de Ioana – Camelia Predescu