Email

office@universulfiscal.ro

 

Se depune declaratia F4109 pentru o casa de marcat care nu a fost niciodata folosita?

Situatie de fapt:

SC XYZ SRL in luna noiembrie 2018, primeste de la ANAF Numarul Unic de Inregistrare pentru casa de marcat. Odata cu instalarea noii case de marcat, in luna Ianuarie 2019, pe 10.01.2019, prestatorul de servicii preda pe langa Declaratia de Instalare si Numarul Unic de Identificare si primul Bon Fiscal, de 1 leu.

Intrebare:

Pentru luna Noiembrie 2018 si Decembrie 2018, de la data atribuirii Numarului Unic de Inregistrare pana la instalarea Noii Case de Marcat (10.01.2019), se depune F 4109?

Raspuns partial

Legislatia in vigoare prevede ca veti depune declaratia F4109 pentru fiecare luna din perioada in care nu utilizati casa de marcat. Avand in vedere ca nu se precizeaza ca aceasta o

Înregistrează-te pentru răspunsul complet?

– Testeza gratuit timp de 7 zile!
– Acces la consultanta fiscal – contabila personalizata
– Ai acces la opiniile unor fiscalisti cu experienta
– Primesti 120 de raspunsuri personalizate/an
– Iti poti conduce mai usor afacerea
– Ai siguranta in relatia cu autoritatile
– Te asiguri ca esti in legalitate

Distribuie pagina
Ioana-Camelia Sprivac

Articol scris de catre Ioana-Camelia Sprivac, in data de February 8, 2019.

Avand la baza studii juridice si o specializare in fiscalitate, practic o abordare a spetelor din doua puncte de vedere, fapt ce imi permite o intelegere mai buna in special in cazul spetelor complexe care nu necesita doar cunostiinte in domeniul fiscalitatii. In decursul ultimilor 3 ani am avut ocazia sa particip la diferite cursuri si seminarii sustinute de specialisti recunoscuti in domeniul fiscalitatii, ajungand astazi sa pot rezolva o gama variata de spete si sa pot raspunde cu promptitudine la intrebarile clientilor.

Vezi toate articolele scrise de Ioana-Camelia Sprivac