Situatie de fapt:
O Intreprindere Individuala vinde bunuri pe internet catre persoane fizice si juridice din Romania si are un numar foarte mare de documente de printat.
Intrebare:
Din cauza ca volumul de facturi este destul de mare, aproximativ 3000 de facturi/luna, intreprinderea este obligata sa pastreze fizic aceste facturi sau este suficient sa le stocheze in format electronic?
In cazul in care se doreste pastrarea in format electronic a documentelor, trebuiesc scanate si facturile de cumparari si sa se pastreze totul 100% in format electronic?
Reglementarile legale in vigoare prevad ca ”Documentele financiar-contabile pot fi prezentate ca documente pe suport hâr
● Alerte Fiscale
● Acces Reviste Bența – Prietenii Fiscalitatii si P. Contabilitatii –
● Acces la baza de date de spețe din toate domeniile de activitate
● Răspundem la orice speță din domeniile fiscalitate, contabilitate și resurse umane
● Dăm răspunsuri personalizate pentru fiecare situație în parte
● Interpretam legislația în așa fel încât să fie pe înțelesul tuturor
● Ai siguranță în relația cu autoritățile
● Te asiguri ca ești în legalitate
Avand la baza studii juridice si o specializare in fiscalitate, practic o abordare a spetelor din doua puncte de vedere, fapt ce imi permite o intelegere mai buna in special in cazul spetelor complexe care nu necesita doar cunostinte in domeniul fiscalitatii. In decursul ultimilor 3 ani am avut ocazia sa particip la diferite cursuri si seminarii sustinute de specialisti recunoscuti in domeniul fiscalitatii, ajungand astazi sa pot rezolva o gama variata de spete si sa pot raspunde cu promptitudine la intrebarile clientilor.
Vezi toate articolele scrise de Ioana – Camelia Predescu