Scutire impozit programatori

Articol publicat in data de: 17 Februarie 2022
Categorii: Resurse Umane
 

Situatie de fapt:

Societatea noastra activeaza in domeniul automotive si are in organigrama un departament de testarea proceselor de productie (Process Engineering Testing) unde momentan lucreaza 15 angajati, avand diverse functii de ingineri de automatizare si tehnicieni suport tehnic.

Dorim ca in viitorul apropiat sa transferam in acest departament inca 3 angajati din Departamentul IT development (dezvoltare IT). care sunt incadrati ca si programatori IT si beneficiaza de scutire de la plata impozitului pe salariu.

Mentionam ca si dupa ce vor fi transferati acesti angajati isi vor pastra aceleasi functii si vor avea aceleasi sarcini de lucru ca si pana acum. Precizam ca suntem autorizati pentru CAEN 6201 si 6202.

Intrebare:

Dorim sa ne precizati in ce conditii programatorii pe care am dori sa-i transferam isi pot pastra scutirea de impozit pe salariu avand in vedere ca vor lucra intr-un alt departament unde ceilalti angajati nu beneficiaza de scutire.

Raspuns partial - Testează gratuit timp de 7 zile!

Conform art. 1 alin. (1) din Ordinul nr. 1168/2017, angajatii operatorilor economici care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei in conformitate cu legislatia in vigoare, al caror

Înregistrează-te pentru răspunsul complet

● Alerte Fiscale
● Acces Reviste Bența – Prietenii Fiscalitatii si P. Contabilitatii –
● Acces la baza de date de spețe din toate domeniile de activitate
● Răspundem la orice speță din domeniile fiscalitate, contabilitate și resurse umane
● Dăm răspunsuri personalizate pentru fiecare situație în parte
● Interpretam legislația în așa fel încât să fie pe înțelesul tuturor
● Ai siguranță în relația cu autoritățile
● Te asiguri ca ești în legalitate

Distribuie pagina
Mariana Bunta

Articol scris de catre Mariana Bunta, in data de 17/02/2022.

Pot spune despre mine că domeniul resurselor umane și activitățile adiacente acestuia reprezintă un real interes și pasiune, acest lucru dovedindu-se și din experiența de peste 17 ani pe care o am în acest domeniu, mai ales în firme de producție sau în firme de contabilitate.

Vezi toate articolele scrise de Mariana Bunta