fbpx
Loading...

Mariana Bunta

Mariana Bunta

Pot spune despre mine că domeniul resurselor umane și activitățile adiacente acestuia reprezintă un real interes și pasiune, acest lucru dovedindu-se și din experiența de peste 17 ani pe care o am în acest domeniu, mai ales în firme de producție sau în firme de contabilitate.

Angajarea într-o firma de contabilitate mi-a permis adaptarea la lucrul simultan cu mai mulți clienți din arii diverse de activitate, răspunzând favorabil nevoilor acestora vis-a-vis de domeniul resurselor umane și salarizare.

Mă recomandă o experiență dovedită prin bună administrare a dosarelor de personal, a calculului salariilor, a consultanței în domeniu sau a recrutării de personal. Atentă foarte mult la schimbările legislative ce intervin, posed foarte bune cunoștințe din domeniul meu de activitate. Sunt o persoană empatică, cu o calitate ridicată a muncii și sunt extrem de auto-motivată, motiv pentru care din anul 2012, am creat și un site de resurse umane (https://revistadehr.com) în care am postat noutăți legislative și spețe în domeniu utile urmaritorilor mei sau celor interesați de acest domeniu.

 

Articole postate de Mariana Bunta

Top